Kepiye cara nambah perabot ing Revit 2022? Ing tab Pasang, klik muat Autodesk Family kanggo mbukak browser. Ing browser, gunakake wit browsing kanggo…

Proyek Khusus

Kepiye carane mbukak properti lapisan ing AutoCAD? Klik kanan gambar CAD, arahkan ke CAD Drawing Object, lalu klik Properties. Klik tab Layer. Pilih…

Proyek Khusus

Kang saka ing ngisor iki minangka wangun lengkap CAD? Computer-aided design (CAD) yaiku panggunaan komputer (utawa workstation) kanggo mbantu nggawe, modifikasi, analisis, utawa…

Proyek Khusus

Kepiye carane nyelarasake obyek? Nyelarasake obyek karo obyek liyane Tahan Shift , klik obyek sing pengin diselarasake, banjur klik…

Proyek Khusus

Kepiye carane ndeleng recenter ing Solidworks? Pencet tombol panah kiwa utawa tengen. Tampilan obah miturut nilai tambah sing ditemtokake kanggo tombol panah ing Alat...

Proyek Khusus

Kepiye carane nggawe tabel alignment ing Civil 3d? Nambahake Tabel Alignment Klik Annotate tab Label & Tabel panel Tambah Tabel menu Alignment Tambah Baris . Ing…

Proyek Khusus

Apa SVG bisa digunakake ing Internet Explorer? SVG (Scalable Vector Graphics) resmi didhukung dening kabeh browser web utama, kalebu Internet Explorer. Dhukungan kasebut kalebu macem-macem…

Proyek Khusus

Apa tegese STL *? STL. STL minangka format file asli saka piranti lunak CAD stereolithography digawe dening Sistem 3D. STL uga dikenal minangka Standar…

Proyek Khusus

Kepiye carane sampeyan nuduhake properti kanthi massa? Sampeyan bisa ndeleng properti massa sing diwilang.…Kanggo nampilake sifat massa: Pilih item (komponen utawa badan padhet) sing arep dievaluasi. … Klik…

Proyek Khusus

Sampeyan bisa ngowahi DXF menyang bagean SOLIDWORKS? dxf). Telusuri menyang file, banjur klik Bukak. Model kasebut langsung diowahi dadi bagean SOLIDWORKS, utawa…

Proyek Khusus