Kumaha cara kuring nambihan perabot di Revit 2022? Dina tab Selapkeun, klik beban Autodesk Family pikeun muka browser. Dina browser nganggo tangkal kotektak pikeun…

Proyék Husus

Kumaha kuring muka sipat lapisan dina AutoCAD? Klik-katuhu gambar CAD, arahkeun ka CAD Drawing Object, teras klik Properties. Klik tab Lapisan. Pilih…

Proyék Husus

Mana di handap ieu mangrupikeun bentuk CAD lengkep? Computer-aided design (CAD) nyaéta pamakéan komputer (atawa workstations) pikeun mantuan dina kreasi, modifikasi, analisis, atawa…

Proyék Husus

Kumaha anjeun align hiji obyék? Sejajarkeun hiji obyék jeung objék séjén Tahan Shift , klik objék nu Anjeun hoyong align, teras klik ...

Proyék Husus

Kumaha kuring ningali panganyarna dina Solidworks? Pencét kenop panah kénca atawa katuhu. Panempoan ngalir dumasar kana nilai increment anu ditangtukeun pikeun kenop panah dina Alat…

Proyék Husus

Kumaha anjeun nyiptakeun méja alignment dina 3d Sipil? Nambahkeun Alignment Tables Klik annotate tab Labels & Tables panel Add Tables menu Alignment Add Line . Di…

Proyék Husus

Naha SVG tiasa dianggo dina Internet Explorer? SVG (Scalable Vector Graphics) sacara resmi dirojong ku sadaya panyungsi wéb utama, kalebet Internet Explorer. Pangrojongna ngalangkungan rupa-rupa…

Proyék Husus

Naon STL nangtung pikeun *? STL. STL mangrupikeun format file asli tina parangkat lunak CAD stereolithography anu diciptakeun ku Sistem 3D. STL ogé katelah Standar…

Proyék Husus

Kumaha anjeun nunjukkeun sipat dina massa? Anjeun tiasa ningali sipat massa anu diitung.…Pikeun mintonkeun sipat massa: Pilih item (komponén atawa awak padet) pikeun dievaluasi. … Klik…

Proyék Husus

Naha anjeun tiasa ngarobih DXF kana bagian SOLIDWORKS? dxf). Kotektak ka hiji file, teras klik Buka. Modelna langsung dirobih janten bagian SOLIDWORKS, atanapi…

Proyék Husus